banner lung

Biography

LORI – Biografie

Lori, (numele intreg Loredana Ciobotaru), in varsta de 24 de ani, reuseste sa impresioneze prin vocea sa, energie debordanta si naturalete.

A castigat mai multe premii la diverse festivaluri de muzica usoara, toate avand o contributie importanta in experienta sa muzicala si scenica, dar cel care i-a adus cele mai multe realizari, facand-o sa intre in atentia publicului larg, a fost participarea sa in 2013 la editia a doua a show-ului “Vocea Romaniei”.

bio-02bio-03bio-04

Nascuta intr-o familie modesta, cu 2 copii, in orasul de la portile Deltei Dunarii, Tulcea, Lori scria versuri si compunea cantece pe care le canta copiilor inca de la varsta de 6-7 ani. Dragostea pentru muzica a descoperit-o cu adevarat cand a vazut pentru prima data un musical cu Johnny Depp in rolul principal “Cry, baby, cry”. A fost impresionata de cum dansau, cum cantau, incat dupa aceea, toata ziua numai asta a inceput sa faca, sa cante la microfon (spray), sa danseze, sa asculte muzica, sa dea spectacole in cartier, mereu spunandu-i mamei ca ea asta o sa fac cand o sa fie mare, ca o sa le cante tuturor oamenilor muzica ei.

Cand a crescut un pic mai mare, bunica sa a inscris-o la scoala de canto, unde a studiat 3 ani.
Cat timp a fost la aceasta scoala, a participat la concursuri, festivaluri de muzica usoara, unde am obtinut mai multe premii.
In vara in care urma sa intre la liceu, a primit o oferta sa cante intr-o trupa din oras, pe care a acceptat-o si in care a cantat pe toata perioada liceului.

bio-05bio-06Dupa terminarea liceului, tot in acel an, participarea la festivalul Mamaia i-a adus locul 1, premiul special pentru cea mai buna interpretare si un contract cu casa de discuri “Cat Music”.
Imediat dupa festivalul Mamaia se muta in Bucuresti, intra la facultatea de “Marketing si Afaceri Imternationale” Spiru Haret, incepe diverse colaborari in domeniu, face parte din trupa “LifeOnMars” si canta la diverse evenimente alaturi de mai multi artisti.

In anul 2010, colaboreaza cu Matteo si Lora pe single-ul “Lovaman”, apoi lanseaza piesa “Gypsy Queen” sub numele Lauryn, iar in 2012 lanseaza alaturi de trupa LifeOnMars single-ul “Love Life”.

Din 2014, Lori devine artist Global Records si lanseaza doua piese: “Sarutul” si “Aprinde-ma”, compuse de Carla’s Dreams cu care lucreaza de cand a inceput noul proiect solo.

Pentru show-urile live, Lori performeaza intr-o formula noua cu un band format din chitarist, tobosar si pianist.